Veľa sa toho udialo...

08.10.2014 05:09

 

Za mesiac sa toho udialo veľmi veľa...

S Najlinkou sme sa poslednýkrát zúčastnili kategórie šteniat Small+Medium na neoficálnych pretekoch pod názvom Burčák cup 2014 v Ledniciach (CZ). Veľmi sme sa tešili na tieto preteky, pretože patria k obľúbeným medzi agility verejnosťou. Túto radosť  nám prekazila silná prietrž mračien počas celého priebehu preteku. Takže sme zabehli s Najlou obe tuneliády pre šteniatka v silnom daždi:( Naštastie malá tryskomyška nevnímala dážď a behy si užívala! Zatiaľ čo panička sa bála na mokrom povrchu o zdravie svoje aj Najly, tak šla opatrne... 

 A ako sme skončili?

1.beh šteniat - 4.miesto (4/6) s 2 chybami,

2.beh šteniat- 4.miesto (4/6) čistý beh.

 

...a záver je: Najlinka sa počas behov koncentrovala na paničku a jej povely, odloženie na štarte zvládla na 90% a každý jeden tunelík si našla na povel.) Čím mi urobila veľkú radosť!

 

 

Okrem pretekov sme sa zúčastnili aj dlho plánovaného  agility víkendu pod vedením našej Míšy Tejčkovej (CZ) v rekreáčnom stredisku Brněnka v Herolticiach u Tišnova. ...Najla bola prvykrát dlhšiu dobu bez Kami a trošku to bolo na nej zozačiatku aj vidieť, ale po poldni sa otriasla a hopkala po parkúre s nasadením. Za tie tri dni tréningov sme sa rozbehali na 25cm výške skočiek, trénovali spiny, vysielačky, vlásenky, zdokonalili sa v odložení, začali sme trénovať áčko a hojdačku, trénovali na targete.  Z Heroltíc sme odchádzali so silnou výzvou, s novými agi-kamarátstvami a samozrejme nabité veľkou dávkou pozitívnej energie od Míšy!

 

video: youtu.be/j-63i0XYT_M

Späť